Bulldozer wijnkistje

Bulldozer wijnkistje

Ben je op zoek naar een duurzaam en opvallend relatiegeschenk voor in de wegenbouw of voor loonbedrijven? Dan is een wijnkistje in de vorm van een bulldozer precies wat je zoekt.

Het wijnkistje is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevige constructie. Het kan worden gepersonaliseerd met een eigen logo dat gegraveerd of bedrukt kan worden op het kistje. Zo wordt het een persoonlijk en waardevol cadeau.

Het wijnkistje zal niet snel als wegwerpartikel worden beschouwd, want het is een uniek en opvallend decoratiestuk. Het zal vast en zeker op een bureau of plank pronken, waardoor het logo altijd in het zicht is.

 

Met dit relatiegeschenk laat je zien dat je oog hebt voor duurzaamheid en kwaliteit en dat je de ontvanger waardeert. Het is een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij loonbedrijven en in de wegenbouw.

Dus, wil je een uniek en duurzaam cadeau geven aan een relatie in de wegenbouw of bij een loonbedrijf? Kies dan voor dit wijnkistje in de vorm van een bulldozer en laat het personaliseren met een eigen logo. Zo geef je een cadeau dat niet snel vergeten zal worden en dat nog jarenlang zal worden gewaardeerd.

Bulldozer wijnkist

Het bulldozer wijnkistje laat niets te raden over. Wat je ziet is een compleet werktuig. Robuust van uiterlijk. En onder de carrosserie zit ongetwijfeld een krachtige motor verstopt. Eentje die dit werktuig voorziet van de nodige paardenkrachten oftewel pk’s.

De cabine van het bulldozer wijnkistje voor de bestuurder is ruim bemeten. Hij (en tegenwoordig ook zij) kan er comfortabel in zitten. Uiteraard met de hier onzichtbare luxe stoel. Die in hoogte instelbaar is. Maar die ook steun en comfort geeft aan de rug door daarvan de vorm aan te nemen. Waardoor hij of zij nog harder aan het werk kan.

Meer over het bulldozer wijnkistje

Vanuit die positie beschikt de chauffeur over uitzicht in alle richtingen. De hoogte biedt uiteraard uitzicht over kleinere voertuigen rond de werkplek. Waardoor de chauffeur niet bang hoeft te zijn dat er ongelukken gebeuren. Het bulldozer wijnkistje staat op vier stevige banden. Die elk een diep en grof profiel hebben. Elke ondergrond van zacht tot hard pakken ze zonder enige moeite. De ruime werkbak is in staat om een fikse lading per keer te verwerken. Waardoor er geen troep wordt achtergelaten op de werkvloer. De uitlaatgassen voert deze bulldozer af via een stevige pijp. De schadelijke stoffen komen achter de cabine in de lucht terecht.

Als je deze gave bulldozer wijnkistje wil hebben is dat zeker mogelijk. Omdat u deze bij ons kan bestellen. Wij maken deze bulldozer helemaal speciaal voor u. Leuk ter decoratie of om juist weg te geven als cadeau of bij het kerstpakket. Bovendien kunnen wij deze bulldozer personaliseren door uw naam, tekst of logo erop te zetten. Ook kunt u hier een mooie wijnfles in stoppen. Deze zou er niet uit kunnen vallen want hij zit veilig opgeborgen in de bulldozer zelf. Schuif de deksel eraf en u kunt hem zien zitten.

Kortom, deze bulldozer wijnkistje wilt u hebben!