Bulldozer wijnkistje

Bulldozer wijnkistje

Het bulldozer wijnkistje laat niets te raden over. Wat je ziet is een compleet werktuig. Robuust van uiterlijk. En onder de carrosserie zit ongetwijfeld een krachtige motor verstopt. Eentje die dit werktuig voorziet van de nodige paardenkrachten oftewel pk’s.

Bulldozer wijnkist

De cabine van het bulldozer wijnkistje voor de bestuurder is ruim bemeten. Hij (en tegenwoordig ook zij) kan er comfortabel in zitten. Uiteraard met de hier onzichtbare luxe stoel. Die in hoogte instelbaar is. Maar die ook steun en comfort geeft aan de rug door daarvan de vorm aan te nemen. Waardoor hij of zij nog harder aan het werk kan.

Meer over het bulldozer wijnkistje

Vanuit die positie beschikt de chauffeur over uitzicht in alle richtingen. De hoogte biedt uiteraard uitzicht over kleinere voertuigen rond de werkplek. Waardoor de chauffeur niet bang hoeft te zijn dat er ongelukken gebeuren. Het bulldozer wijnkistje staat op vier stevige banden. Die elk een diep en grof profiel hebben. Elke ondergrond van zacht tot hard pakken ze zonder enige moeite. De ruime werkbak is in staat om een fikse lading per keer te verwerken. Waardoor er geen troep wordt achtergelaten op de werkvloer. De uitlaatgassen voert deze bulldozer af via een stevige pijp. De schadelijke stoffen komen achter de cabine in de lucht terecht.

Als je deze gave bulldozer wijnkistje wil hebben is dat zeker mogelijk. Omdat u deze bij ons kan bestellen. Wij maken deze bulldozer helemaal speciaal voor u. Leuk ter decoratie of om juist weg te geven als cadeau of bij het kerstpakket. Bovendien kunnen wij deze bulldozer personaliseren door uw naam, tekst of logo erop te zetten. Ook kunt u hier een mooie wijnfles in stoppen. Deze zou er niet uit kunnen vallen want hij zit veilig opgeborgen in de bulldozer zelf. Schuif de deksel eraf en u kunt hem zien zitten.

Kortom, deze bulldozer wijnkistje wilt u hebben!