Caravan wijnkistje

Caravan wijnkistje

Wie dit caravan wijnkistje ziet is meteen om. Die wil de auto aanspannen en gaan. De wegen op, de lanen uit, heuvels pakken en bergen. En parkeren op een rustig plekje. In of bij een bos. Aan de rand van een mooi meer of zee. Of midden in een plaats of aan de rand.

Van alle comfort voorzien. Want dit caravan wijnkistje heeft (bijna) alles. Achterin een zee van ruimte om te slapen. Geschikt voor twee. Voldoet dit niet dan is er nog de royale living. In de zitruimte van dit caravan wijnkistje regel je maar zo tot maximaal zes extra slaapplekken.caravan wijnkistOverdag biedt dit kistjeĀ  alles in de luxe extra vorm. Een hoek voor een bureau. Om met internet in contact te blijven met de wereld. Of om er te werken aan klusjes voor je bedrijf. Om maar iets te noemen. Dezelfde hoek die instelbaar is om er tv te kijken.

Natuurlijk biedt dit wijnkistje luxe zitruimte. Verstelbare stoelen met voetsteun. Maar ook een prettige slaapbank. Hoe je ook ligt of zit het past binnen de ruime woonkamer van dit caravan wijnkistje.

Bovendien kan elk keukenprinses zich hier in uitleven. Natuurlijk is er voor haar een modern mini-keukentje. Daar kan ze kokkerellen naar hartelust. Alle opbergruimtes dus gereedschappen binnen handbereik. De vervelende geurtjes vertrekken via een onzichtbaar aangelegde afzuiginstallatie.

Ten slotte bevat het een zonnedek… Ja hoor bovenop dit caravan wijnkistje kun je luxe zonnen. Er is ruimte voor maximaal zes personen. De hoogte waarop het zonnedek zich bevindt is ook meteen veilig. Voordat je natte voeten krijgt moet er heel wat gebeuren. Tja de makers weten dat niet iedereen over water kan lopen…

Je ziet over dit caravan wijnkistje is nagedacht. En nu mag het van de maker naar de ontvanger. De jubilaris, klant of andere relatie. Om het een mooi plekje te geven… En daarna kan iedereen z’n ogen uitkijken… Samengevat, u wilt dit caravan wijnkistje hebben!