Fiets wijnkistje

Fiets wijnkistje

Fiets wijnkistje ideaal als relatiegeschenk. Dit wijnkistje is onherkenbaar gecamoufleerd als een fiets… Bezoekers bij jou thuis moeten dus echt zoeken naar de wijnfles…

Fiets wijnkist

Maar zonder verdere flauwekul. Iedereen die fietst doe je een plezier met dit mooie wijnkistje. Leverbaar in vele uitvoeringen. Met en zonder handremmen. Idem voor schijfremmen of terugtraprem. Of wilt u zelfs nog extra accessoires erbij. Het fiets wijnkistje gaat zover als uw fantasie.

De hoogte van het stuur en ook de breedte van dit wijnkistje zijn op maat instelbaar. Dat gaat ook op voor het zadel. De laatste is dan weer leverbaar in harde of zachte voering en bekleding. Of zelfs in verschillende kleuren.

De diameter van de wielen bepaalt de hoogte. De slimmeriken onder u kunnen die wel zelf aanpassen. Iets lucht uit de banden laten of juist extra lucht erbij toevoegen. Naar eigen smaak en inzicht. Het fiets wijnkistje laat zich simpel manipuleren. Een tweede zadel is zo geregeld. Maar ook een speciaal kinderzitje met ruggensteun. U kunt het zo gek nog niet bedenken, wij maken het.

Als gever kun je de ontvanger een leuke tekst meegeven. Een persoonlijke boodschap op dit wijnkistje. Een herinnering aan een verjaardag, Of een hint over een jubileum. Ruimte voor tekst is er volop. Een kleine letter of een grote. De boodschap past altijd op deze fiets. Uiteraard past ook een wijnflesje in deze unieke fiets wijnkistje.

En voldoet dit fietswijnkistje (nog) niet? Wil je meer waardering tonen? Denk dan eens aan een extra accessoire bij deze fiets. We maken er zo een fietsenrekje bij. Waarop ook een tekst of logo past.

Of een fiets wijnkistje met aanhanger(tje). Zo vast te maken aan dit fiets wijnkistje. Extra laadruimte op twee stevige wieltjes. Handig voor de boodschappen. Maar ook een opbergplek voor een tent of keukenspullen.