heftruck wijnkistje

Heftruck wijnkistje als relatiegeschenk

heftruck wijnkistje voorbeeld wijnversie heftruck wijnkistje voorbeeld bierversieHeftruck wijnkistjes van FSC hout. Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw bedrijf dat met heftrucks werkt? Zoek dan niet verder! Wij hebben dé oplossing voor u: unieke wijnkistjes in de vorm van een heftruck voor 1 fles, met een bierglas of wijnglas tussen de lepels.

Deze wijnkistjes zijn niet alleen uniek, maar ook functioneel. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen daardoor tegen een stootje. Bovendien hebben ze een afmeting van 30 x 10 x 15 cm, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn.

 

Maar dat is niet alles! Deze wijnkistjes zijn ook nog eens erg handig. Door het bierglas of wijnglas tussen de lepels te plaatsen, heeft u altijd uw glas binnen handbereik. Zo kunt u tijdens het drinken gewoon doorgaan met werken.

 

Daarnaast zijn deze wijnkistjes ook nog eens perfect te personaliseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de wijnkistjes aanbrengen. Op deze manier maakt u niet alleen indruk op uw relaties, maar zorgt u ook nog eens voor extra naamsbekendheid voor uw bedrijf.

De heftruck wijnkistjes zijn niet alleen geschikt als relatiegeschenk, maar ook als cadeau voor uw werknemers. Zo kunt u uw werknemers bijvoorbeeld verrassen tijdens een bedrijfsfeestje of als blijk van waardering voor hun harde werk.

Heftruck wijnkistje met logo of naam

Maar waarom zou u eigenlijk voor deze heftruck wijnkistjes kiezen? Dat is heel simpel: ze zijn uniek en origineel. Uw relaties of werknemers zullen deze wijnkistjes niet snel vergeten. Bovendien zijn ze erg praktisch en kunnen ze ook nog eens gepersonaliseerd worden.

Maar er zijn nog meer voordelen aan deze wijnkistjes. Zo zijn ze ook nog eens erg duurzaam. Door het gebruik van hoogwaardig hout gaan ze lang mee en zijn ze minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic geschenkverpakkingen. Daarnaast zijn ze ook nog eens herbruikbaar, waardoor u er nog langer plezier van heeft.

En wat dacht u van de reacties die u zult krijgen op deze heftruck wijnkistjes? Uw relaties zullen deze unieke geschenken zeker waarderen en erover praten met anderen. Hierdoor zorgt u indirect voor extra naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Tot slot zijn deze heftruck wijnkistjes ook nog eens erg betaalbaar. U hoeft dus niet diep in de buidel te tasten om een origineel en uniek relatiegeschenk te geven.

Kortom, bent u op zoek naar een uniek, origineel, praktisch en duurzaam relatiegeschenk voor uw bedrijf dat met heftrucks werkt? Dan zijn deze heftruck wijnkistjes dé oplossing voor u! Met de mogelijkheid tot personalisatie en het gemak van het bierglas of wijnglas tussen de