Huis wijnkistjes

Huis wijnkistje liggend of staand

Huis wijnkistje is ideaal als een relatiegeschenk. Dit wijnkistje is onherkenbaar gecamoufleerd als een huis.. Bezoekers bij jou thuis moeten dus echt zoeken naar de wijnfles wijnkist

 

Unieke houten huis voorzien van uw logo en/of tekst. Perfect als een relatie geschenk. Voorzien van een lekkere fles wijn. Zit u in de huizensector? Dan is dit perfect voor u. Alle huizen zijn basis van wijnkistjes met het FSC-keurmerk. Dit huis is voorzien van een dak, ramen en deuren. Ook heeft het huis dakpannen en is voorzien van kozijnen.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een voorbeeld met uw naam en/of logo, hierbij vermelden wij ook de prijzen.


FSC-keurmerk De basis van wijnkistjes voor de houten huisjes hebben het FSC-keurmerk. Het FSC zorgt ervoor dat de bossen door verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven op onze planeet. Verantwoord bosbeheer is de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en het respect voor de rechten van de lokale bevolking en de bosarbeiders. Maar ook op het hout oogsten en het geld verdienen met behoud van de bossen. Een goed beheerd bos loopt heel veel minder risico om gekapt te worden voor eventuele andere doeleinden.

 

Huis-wijnkistje staand