Motor wijnkistje

Motor wijnkistje

Dit unieke motor wijnkistje is natuurlijk een perfect relatiegeschenk. Voor de echte motorrijder is dit een geweldig en speciaal cadeau. Wie zou dit niet willen? Elke motorrijder wil dit wel. Het is heel speciaal om te geven, maar ook net zo speciaal om te krijgen. Zoiets is echt heel bijzonder. De verzamelaar zal hier ook heel blij mee zijn. Dit zal niemand ontkennen.Motor wijnkistBij verkoop van een nieuwe motor bijvoorbeeld kun je niets leukers en originelers¬† bedenken dan zo’n motor wijnkistje er als cadeau bij te geven. Als kerstpakket met eventueel een fles wijn er in is dit ook een uniek cadeau. Voor een verjaardag of bij een jubileum zal dit motor wijnkistje ook heel bijzonder zijn. Zo zijn er genoeg speciale gelegenheden te bedenken om zo’n motor wijnkistje cadeau te doen.

Met de grote stevige banden scheur je over de weg. Ook is comfort zeker belangrijk.
Daarvoor zit u op een goede stevige zadel die ook nog eens heerlijk zit.
Met het stuur op de ideale positie zit u niet te ver voor of achterover.
Natuurlijk is verlichting ook erg belangrijk, met een goede lamp voorop de motor ziet u erg goed in het donker zodat u ongelukken voorkomt.

Het motor wijnkistje is een zeer gewaardeerd en persoonlijk cadeau met gravure en persoonlijke tekst.  Uw naam en eventuele logo zullen er in gegraveerd worden.
Of als u nog tekst erop wil hebben kunnen wij dit ook voor u regelen.

De inhoud van het kistje is ook heel persoonlijk.  Natuurlijk kan er een fles wijn in, maar iets anders is ook heel goed mogelijk. Het wijnkistje is natuurlijk van hout met het FSC-keurmerk en van een goede kwaliteit. Het wijnkistje heeft een schuifdeksel, waardoor het kistje niet beschadigd zal worden met iets er in te pakken of er uit te halen. Een heel erg origineel cadeau. Uw reclame zal altijd zichtbaar zijn, omdat iedere motorrijder dit wil bewaren en laten zien.