Touringcar wijnkistjes

Touringcar wijnkistjes

Als u op zoek bent naar een uniek en duurzaam relatiegeschenk voor uw bedrijf in de vervoers- of reisbranche, dan is het Bus Wijnkistje een geweldige keuze! Dit wijnkistje is speciaal ontworpen in de vorm van een tourincar bus en biedt ruimte voor één fles wijn.

Het Bus Wijnkistje is niet alleen een stijlvol en opvallend cadeau, maar het is ook duurzaam geproduceerd. Het wijnkistje is voorzien van een FSC-keurmerk, wat betekent dat het is gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor het Bus Wijnkistje laat u zien dat uw bedrijf oog heeft voor duurzaamheid en het milieu.touringcar bus wijnkistje

Dit unieke wijnkistje is perfect om cadeau te doen aan uw klanten, partners of werknemers. Het is niet alleen een praktisch geschenk om een fles wijn in te bewaren en te presenteren, maar het zal ook zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet. Bovendien is het Bus Wijnkistje een stijlvolle decoratie die niet zal misstaan in ieder interieur.

Als u op zoek bent naar een relatiegeschenk dat zowel duurzaam als uniek is, dan is het Bus Wijnkistje de perfecte keuze voor uw bedrijf. Bestel vandaag nog en verras uw relaties met dit bijzondere cadeau!

bus wijnkistje

wijnkistje als bus

NIEUW!! Borrelplank bus

Deze borrelplanken van rubberwood zijn werkelijk uniek en maken een uitstekend relatiegeschenk. Met een robuuste dikte van 20mm stralen ze duurzaamheid uit. De buitengewone vorm, geïnspireerd door bussen en touringcars, voegt een speels en creatief element toe aan elke gelegenheid. Bovendien is rubberwood, afkomstig van milieuvriendelijke rubberbomen, bekend om zijn uitzonderlijke stevigheid. Deze planken dienen niet alleen als visueel aantrekkelijke decoratie, maar zijn ook perfect om een gevarieerde selectie lekkernijen, van heerlijke kazen tot sappig fruit, te presenteren. Voor een onvergetelijke sfeer en een tastbaar gebaar van waardering, zijn deze 20mm dikke rubberwood borrelplanken in de vorm van een bus of touringcar een excellente keuze.

Ontwerp

In het ontwerp van de touringcarbus is er alle ruimte om een logo aan te brengen.
Of zelfs een klein zinnetje. Voor de hand ligt dat dat logo afkomstig is van degene die dit touringcarwijnkistje heeft laten maken. Zodat degene die het uiteindelijk ontvangt meteen een link voelt. Is dat een jubilaris dan denkt die aan zijn touringcar. Gaat het om een klant die tevreden is dan denkt hij aan zijn of haar touringcarleverancier. En het mooiste van alles: het cadeau doet het ook prima als decoratie op kantoor. Met deze wijnkistje kijkt iedereen zijn of haar ogen uit het hoofd. Want het trekt alle aandacht omdat je zelden zo’n mooi wijnkistje ziet.

Touringcar wijnkist

Een touringcar gemaakt van een gewoon wijnkistje. Touringcar wijnkistjes perfect relatiegeschenk. Als je het eindresultaat ziet kun je amper geloven dat aan de basis van dit alles een gewoon rechthoekig wijnkistje staat. Je ziet alle ramen waarachter de passagiers in het echt zitten. Maar ook de dubbele set achterwielen waarop bij de echte touringcar het grootste deel van het gewicht rust. De wielen kunnen tegen allerlei verschillende soorten wegen. Harde of zachte wegen? Geen probleem dit touringcar wijnkistje kan het allemaal aan. Ook aan de deur is gedacht. En die is in het miniatuur uiteraard in de juiste verhouding tot de lengte van de passagiers aangemaakt. Maar pas wel op het opstapje!

Om de touringcar veilig te laten optrekken met de overige weggebruikers heeft deze grote spiegels. Die verschaffen de chauffeur bijna rondom zicht. De zwart gekleurde busramen geven de indruk dat de passagiers voldoende privacy hebben omdat inkijk van buiten niet of heel moeilijk te doen is. Terwijl de passagiers wel de mogelijkheid hebben om naar buiten te kijken. Zo kunnen de passagiers van het mooie uitzicht genieten wanneer deze bus aan het rijden is.