Touringcar wijnkistjes

Touringcar wijnkistjes

Een touringcar gemaakt van een gewoon wijnkistje. Touringcar wijnkistjes perfect relatiegeschenk. Als je het eindresultaat ziet kun je amper geloven dat aan de basis van dit alles een gewoon rechthoekig wijnkistje staat. Je ziet alle ramen waarachter de passagiers in het echt zitten. Maar ook de dubbele set achterwielen waarop bij de echte touringcar het grootste deel van het gewicht rust. De wielen kunnen tegen allerlei verschillende soorten wegen. Harde of zachte wegen? Geen probleem dit touringcar wijnkistje kan het allemaal aan. Ook aan de deur is gedacht. En die is in het miniatuur uiteraard in de juiste verhouding tot de lengte van de passagiers aangemaakt. Maar pas wel op het opstapje!

touringcar bus wijnkistje

bus wijnkistje

wijnkistje als bus

Om de touringcar veilig te laten optrekken met de overige weggebruikers heeft deze grote spiegels. Die verschaffen de chauffeur bijna rondom zicht. De zwart gekleurde busramen geven de indruk dat de passagiers voldoende privacy hebben omdat inkijk van buiten niet of heel moeilijk te doen is. Terwijl de passagiers wel de mogelijkheid hebben om naar buiten te kijken. Zo kunnen de passagiers van het mooie uitzicht genieten wanneer deze bus aan het rijden is.

Touringcar wijnkist

Ontwerp

In het ontwerp van de touringcarbus is er alle ruimte om een logo aan te brengen.
Of zelfs een klein zinnetje. Voor de hand ligt dat dat logo afkomstig is van degene die dit touringcarwijnkistje heeft laten maken. Zodat degene die het uiteindelijk ontvangt meteen een link voelt. Is dat een jubilaris dan denkt die aan zijn touringcar. Gaat het om een klant die tevreden is dan denkt hij aan zijn of haar touringcarleverancier. En het mooiste van alles: het cadeau doet het ook prima als decoratie op kantoor. Met deze wijnkistje kijkt iedereen zijn of haar ogen uit het hoofd. Want het trekt alle aandacht omdat je zelden zo’n mooi wijnkistje ziet.