Vrachtwagen wijnkistje

Houten vrachtwagen in vorm wijnkistje

  

Vrachtwagen wijnkistje

Unieke houten vrachtwagens voorzien van uw logo en/of tekst. Voor een jubileum, voor een relatie. Natuurlijk voorzien van een lekkere bijvoorbeeld een fles wijn. Natuurlijk is er naast de wijntruck ook de biertruck en de colatruck.

Wij maken graag geheel  vrijblijvend een voorbeeld met uw logo, hierbij vermelden we ook de prijzen.

houten bier truck

bier vrachtwagen

wijntruck met bier

houten colatruck

cola jack daniels truck

bulkwagen met wijn

Elke rechtgeaarde trucker wil er zo mee wegrijden. Met deze trekker met aanhanger. Bij het zien van dit vrachtwagen wijnkistje is hij of zij meteen om. De cabine van de trekker is mooi gevormd. Binnen in is er volop ruimte voor een overzichtelijk dashboard.
De chauffeur zit goed hoog zodat hij overzicht heeft over de weg. Daarnaast zitten er voldoende bergruimtes in verwerkt. En de muziek die voor vertier zorgt klinkt prima door de akoestiek van deze vrachtwagen wijnkist. Het vrachtwagen wijnkistje is aerodynamisch. En het levert dus weinig weerstand op. Net als in het echt een laag brandstofverbruik.De paardenkrachten die in de trekker zitten kunnen elke lading aan. Hoe zwaar de lading is maakt deze vrachtwagen helemaal niks uit. Zo lang die maar past in de aanhanger van dit wijnkistje. Of er gekoelde waar meegaat of een machine. De aanhanger van dit vrachtwagen wijnkistje is multi toepasbaar.

De combinatie beweegt zich voort op stevige wielen. Deze wielen zijn zeer bestendig tegen verschillende terreinen. Natte wegen vanwege de regen, geen probleem deze vrachtwagen wijnkistje kan het allemaal aan. De lengte van de aanhanger is goed te gebruiken voor reclame. Elke boodschap is aan te brengen. In simpele tekst gemaakt uit een knallende letter. Een combinatie van met een foto kan ook. Of met een logo van jou bedrijf.

Wie dit vrachtwagen wijnkistje tegenkomt ziet het in één oogopslag. Dit is bijna net als in het echt. En dat geldt voor de baas van het bedrijf maar ook voor elke chauffeur. Wie het ook krijgt is verguld met dit vrachtwagen wijnkistje. En het toont prima op de balie of bureau.

Een tip. Hou deze  wijnkist scherp in het oog. Want er zijn liefhebbers genoeg voor. een goed verstaander heeft maar een half woord nodig…